Betsafe no bullshit betting

Det är värt att nämna i granskningen att spelen utöver de vanliga bokmaktspelarna är mer tillgängliga och mer exotiska. Till exempel här är funktionaliteten av en så intressant sak som en “fotbollsrollett”. Du kan försöka gissa vilken händelse i matchen som kommer att bli den första: straff, finjusterad eller något annat. Här är det inte tillräckligt att vinna, men så vinner du omedelbart 5 minuter efter vadslagningen. Också på Internet kan du spela “Virtual Football”. Detta är en typ av fotbollsfotbollsimulator. Villkoren i spelet är maximalt nära verkliga, med hänsyn till alla möjliga parametrar. I en virtuell fotboll är det därför möjligt att vinna genom att utgå från ett internt test och genom att noggrant testa spelet mot spelarnas spel, uteslutandet av möjligheten till otillåtet spel eller en kontraktsmatch. Nyligen dök upp “KENO”.

Levande vadslagning

Säg live-vadslagning. Betsafeus ger dig möjlighet att lägga pengar på händelserna i rakt framtid. På ditt avstånd övervakas den virtuella skärmen, över vilken tidsformen övervakas, av matchen. En annan intressant särskildhet i detta är det faktum att du kan göra ett drag på virtuella pengar Betsafe no bullshit betting, bara för att kontrollera din välsignelse. Konceptet virtuella pengar på live-spel är mycket intressant, men dömmer efter feedback från kunder, bookmakaren behöver fortfarande arbeta igenom det här avsnittet för att vara mer bekväm med sina spelare.
Bonusar och kampanjer

I “Bookmaker Center” Betsafe “finns det specialerbjudanden som ger dig möjlighet att utforska de högre koefficienterna.

Det finns också en bonus på 5% till alla exportörer med en koefficient på mer än 2,5 om beloppet av insatsen inte överstiger 20 tusen rubel. Bonusen kompletteras automatiskt.

Ingång / utgående pengar

Popolnit schet i mozhno med pomoschyu: WoopPay, Yandex.Money, Perevod cherez Interkassa, Perevod cherez QIWI koshelek, nalichnye cherez terminal Quickpay, nalichnye cherez terminal Cashalot, LiqPay: platezhnaya kartochka, Nalichnye nA kasse, Nalichnye cherez terminal OCMN / QIWI CyberPlat, Perevod via HandyPay, Banköverföring, WebMoney, MoneyBookers: Betalkort.