Vedonlyönti sivuja bets-fi.com

Tietoja bonuksista ja rahasta

Betsson tarjoaa jokaiselle pelaajalle bonuksen ensimmäisestä talletuksesta, joka on rajoitettu 10 tuhanteen ruplaan. Jos haluat nostaa tämän rahat järjestelmästä, sinun on tehtävä vetoja 20-kertaisesti vähintään 1,3 tarjoukselle.

Voit tallettaa ja nostaa rahaa ilman ongelmia – pankkikortit, QIWI, WebMoney, Skrill ja Yandex.Money maksujärjestelmiä tuetaan.

Minimi talletus on 500 ruplaa millä tahansa menetelmällä. Betssonllä ei ole ylimääräistä palkkiota. Rahoitustransaktioissa asiakas maksaa vain WebMoney: n sisäisen palkkion sekä matkapuhelinmaksujen suorittamisesta perittävän palkkion.

Voit nostaa järjestelmästä minkä tahansa bets-fi.com määrän 1500 ruplasta virtuaalisiin maksujärjestelmiin. Voit lähettää vähintään 3000 ruplaa pankkikortille. Pelitili voidaan avata Yhdysvaltain dollareina, euroina tai Venäjän ruplana.
Yhteystiedot ja vaikutelmat

Käyttäjätuki toimii ympäri vuorokauden, voit ottaa yhteyttä Betsson-edustajiin puhelinnumeroon: 8 800 333 60 47. Tällä hetkellä sosiaalisia verkostoja ei löydy virallisista Betsson-edustajista, kysymyksiä ja ehdotuksia voi aina lähettää postitse: support @ Betssonbet.ru.

Yleiskatsaus venäläiseen vedonvälittäjään Betssonen

Betsson-vedonvälittäjällä on melko korkea marginaalitaso, sillä on keskimääräinen vedonlyöntilinja, mutta verkon lukuisten arvostelujen mukaan vedonvälittäjä täyttää rehellisesti omat velvoitteensa. Joissain tapauksissa pelaajilla on useita vaikeuksia vahvistumisessa, mutta tekninen tuki ratkaisee ne kaikki nopeasti.

Betsson-vedonvälittäjällä on ammatillisten vedonlyöjien torjuntapolitiikka, joka sisältää keinottelijoita, käytäviä ja trukkeja. He eivät kuitenkaan sovella vakavia seuraamuksia – jos havaittiin samanlainen tosiasia, vain asiakkaan maksimihinnat alenevat.

Venäjän federaatiossa toimiva suhteellisen nuori vedonlyöntiyritys on Betsson -yritys, joka on toiminut vuodesta 2016. Lisenssi oikeudesta harjoittaa vedonlyöntitoimintaa saatiin kuitenkin vuonna 2010, myös “Betsson” – ensimmäisen SRO-vedonvälittäjän ja SRO-arvonlisäyksen jäsen. Betsson säätelee Vedonvälittäjä-pubi.